Home » Gastenboek
Rating: 4.8 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Buiter
11 maanden geleden

Voor ons de 1e keer. Wij zelf waren net zo onder de indruk als onze drie dochtertjes. Sinterklaas en Piet voelden dit goed aan want de meisjes vonden het heel spannend. Een rustig en gemoedelijk bezoek. Ook was het totaal onverwacht voor onze dochtertjes wat het verrassende effect nog groter maakte. Prachtig gedaan en precies juist naar leeftijd en de belevingswereld van onze kinderen. Hartelijk dank daarvoor

Nynke
11 maanden geleden

Wederom (2de keer dit jaar) een leuke en gezellige avond gehad. Onze jongste gaf weinig om het bezoek, maar de oudste kletste de oren van Sinterklaas zijn hoofd, haha...(die volgens mij uit Groningen kwam aan zijn accent te horen ;)) Ook dit jaar weer tevreden! Het geeft toch net iets extra's aan pakjesavond.

Gerda van der Wal
een jaar geleden

Prachtige middag gehad, ontspannen sfeer gecreƫerd, mede doordat alle kinderen de mijter op mochten en daarna pas het boek aan de orde kwam, super gedaan, bedankt Sint en Piet. De Piet werd ook vriendjes met ons teckeltje Lola, prachtig om te zien!

lidy kolthoorn
een jaar geleden

mooie sint en zwarte pieten, gaven de kinderen aandacht die bij hun persoonlijk paste en nog een komische noot tussen door, hebben er erg van genoten allemaal, voor herhaling vatbaar, goed gedaan alle drie,noot

Nick
een jaar geleden

Heel leuk bezoek gehad van Sint en Piet deze week op kantoor! Enorm van genoten met collega's. Een aanrader!

Fam Van den Boom
een jaar geleden

Lieve Sint en Piet,

Jullie voelde precies aan wat elk kindje wel en niet wilde.

Was een top afsluiting van een geweldige periode.

Bedankt

Abidin Guzey
een jaar geleden

Dit jaar weer een geweldige Sinterklaas bezoek gehad door jullie. De kinderen vonden het prachtig. Heel erg bedankt!

Denise Maas
een jaar geleden

Gisteren een enorm leuk bezoek gehad van zwarte piet en Sinterklaas. Super genieten voor jong en oud.
Leuk contact met de kinderen en namen overal de tijd voor. Twas jammer dat ze weer door moesten. Goed geregeld allemaal en duidelijk. Volgend jaar zeker weer.

Familie Bos
een jaar geleden

Voor het tweede jaar op rij hebben we gisteren Sinterklaas en zwarte Piet op huisbezoek gehad. Zowel opa en oma als kinderen en kleinkinderen hebben weer genoten. Heel veel dank en tot volgend jaar.

Familie Ree
een jaar geleden

Gister voor het 3de jaar op rij deze sint en hoofdpiet langs geweest, echt weer super gedaan.. Dit is gewoon de echte sinterklaas en zwarte Piet. Een betere is er niet tot volgend jaar toppers

PV Herms
een jaar geleden

Afgelopen zaterdag is de sint met pieten bij ons op het werk geweest. Maar liefst 50 kinderen en hun ouders hebben genoten van het feestje wat ze ervan maakten!
Jullie zien er geweldig uit, en de omgang met kinderen is gewoonweg uitmuntend! Top!
Volgend jaar laten we jullie opnieuw komen hoor.

Sandra
een jaar geleden

Vandaag bezoek gehad van Sinterklaas en hoofdpiet. Het was geweldig! De kinderen hebben genoten van alle aandacht en tijd wat jullie hen gaven! Super bedankt voor dit prettige bezoek!

Maaike Kisjes
een jaar geleden

Vandaag voor het 4e jaar een bezoek van Sinterklaas en hoofdpiet. Het was weer fantastisch! De kinderen hebben weer genoten en wij als ouders daardoor ook! Bedankt voor het leuke bezoek!

Inge Troost-Sluiter
een jaar geleden

Ik mocht het geluk hebben om een bezoek van jullie te winnen! Wat ongelooflijk leuk om dit mee te maken en dan vooral hoe de kinderen reageren! Echt super en heel erg bedankt voor het leuke prettige bezoek!!

Marian Scheermeijer
een jaar geleden

Voor het vijfde jaar op rij hebben jullie ons bezocht. Weer een super bezoek. Onze David niet verlegen kletst vrij uit met jullie en de foto's zijn super. Leona vind het allemaal wat lastiger maar ook voor haar nemen jullie de tijd en moeite. Dankzij Sinterklaas zijn inzet ook voor en van haar een mooie foto. Geweldige herinneringen zijn weer gemaakt. Dank jullie wel en hopelijk tot volgend jaar

Gastouder de gezellige boel
een jaar geleden

Vandaag het sinterklaasfeest gevierd met 16 kindjes echt super leuk en piet kan goed in de ringen zwaaien.
Tot volgend jaar

Bea liefers
een jaar geleden

Wij hebben een Top Sinterklaasfeest-2019 gehad! Bedankt hiervoor.

Hans
een jaar geleden

Beste Sinterklaas,
Gewaardeerde Pieten,

Wat ziet jullie site er mooi uit. Ik krijg spontaan weer trek in pepernoten... Maar eerst de vakantiekilo's er maar af.

Ik blijf jullie volgen!