Missie:

“Wij gaan voor kwaliteit, want wij vinden dat wij verantwoordelijk zijn voor het geloof van andermans kinderen.

Ontstaan:

Oprichter Chamel van Loenen startte in 2008 “Sinterklaas verhuur Zwolle”. Vanuit zijn liefde voor het Sinterklaasfeest zet hij zich al ruim tien jaar in door het organiseren van bezoeken van Sinterklaas en zijn Pieten aan huis, bij bedrijven en scholen. Ook voor een intocht wordt Chamel gevraagd. Door steeds tevreden klanten heeft Chamel ieder jaar kunnen uitbreiden. We worden veel teruggevraagd en krijgen ieder jaar er nieuwe klanten bij. Dat maakt ook dat de samenstelling van de groep ieder jaar anders wordt. Chamel zoekt daarbij mensen uit die passen binnen de visie en missie van Sinterklaas verhuur Zwolle

 

 

 

Wie zijn wij:

[foto gewoon + foto in kostuum]

Chamel van Loenen

Assistent van Hoofdpiet
Oprichter Sinterklaas verhuur Zwolle

Oprichter Sinterklaasverhuur Zwolle. Inmiddels vader van twee dochters. al fan van Sinterklaas toen hij zelf nog een kind was. Met “gewoon goed” is Chamel niet tevreden. Altijd kijkt Chamel naar verbetering en draagt hij zorg voor wat hij ooit is begonnen. Chamel zorgt ervoor dat de Hoofdpiet alles ziet, hoort en doet wat er nodig is zodat Sinterklaas zich met alle plezier kan richten op de aandacht van de kinderen. Chamel is het eerste aanspreekpunt voor Sinterklaas verhuur Zwolle. Met hem zult u bij boekingen ook contact hebben via e-mail of anderszins. Als ‘personal trainer’ van de Hoofdpiet blijft deze ook topfit: Hoofdpiet kan zelfs op één arm opdrukken.

 

 

Hans ten Boer

Assistent van Hoofdpiet #2
PR en Communicatie

Hoewel Hans sinds 2014 al de Hoofdpiet bij de Sinterklaasintocht van het Zwolse Assendorp mag ondersteunen, is hij pas in 2018 aangesloten bij Sinterklaas verhuur Zwolle. Volgens Hans zou het Sinterklaasfeest wel het hele jaar mogen duren – zijn vrouw is dankbaar als hij het er eens een paar dagen juist niet over heeft. Onder zijn zacht-handige begeleiding raakt de Hoofdpiet in zijn enthousiasme weleens afgeleid, maar de beleving is vol kwaliteit.

 

Harry

Assistent van Zwarte Piet

Harry

 

Sinterklaas Wiebren

Dit is Wiebren de Jong, assistent van Sinterklaas. Uit liefde voor het kinderfeest heeft Wiebren zich bij ons aangesloten. Terwijl zijn Friese tongval langzamerhand wordt overgenomen door de toon van de Blauwvingers, zorgt zijn vriendelijke en zachte aanpak ervoor dat Sinterklaas er één is waar geen enkel kind bang voor hoeft te zijn: een oprechte kindervriend.

En met al zijn jaren ervaring in het basisonderwijs, als leerkracht en directeur van tot wel veertien scholen tegelijk, weet Wiebren als geen ander voor honderden kinderen een groot feest te verzorgen. We proberen hem in Zwolle wel altijd een beetje onherkenbaar te maken; hij klust bij als voetbaltrainer en zelfs bestuurder van een voetbalschool, straks wordt hij nog bij ons weggekocht...

Sinterklaas Tjeerd

Tjeerd van Bruggen - assistent van Sinterklaas

Ook als je niet meer hoeft te werken, ben je soms nog lang niet klaar. Na zijn pensioen heeft Tjeerd de tijd gevonden om nog meer met zijn passies te doen. Zo heeft hij altijd al een zwak gehad voor toneel, "een uit de hand gelopen hobby", noemt hij dat zelf. En daarin zit direct een link naar zijn jaarlijkse hulp aan Sinterklaas - want werken met de Goedheiligman is een andere vorm van spelen... En hoe oud je ook worden mag, wie wil er nou niet de hele dag spelen?

Met zijn respectabele lengte en deftige toon van spreken wekt Tjeerd bij menig kind  direct wat indruk. En dan hoor je al snel zijn vriendelijke toon en slimme grapjes, waarmee kinderen (en ouders) direct de magie van Sinterklaas herkennen. Streng is hij alleen naar papa, mama, opa of oma - want voor kinderen is Sinterklaas altijd een vriend. Steeds opnieuw zorgt het optreden onder begeleiding van Tjeerd voor een onvergetelijke ervaring. En net zoals de kinderen, kunnen wij dan zelf ook niet wachten tot volgend jaar.