Home » Over ons

Missie:

“Wij gaan voor kwaliteit, want wij vinden dat wij verantwoordelijk zijn voor het geloof van andermans kinderen.

Ontstaan:

Oprichter Chamel van Loenen startte in 2008 “Sinterklaas verhuur Zwolle”. Vanuit zijn liefde voor het Sinterklaasfeest zet hij zich al ruim tien jaar in door het organiseren van bezoeken van Sinterklaas en zijn Pieten aan huis, bij bedrijven en scholen. Ook voor een intocht wordt Chamel gevraagd. Door steeds tevreden klanten heeft Chamel ieder jaar kunnen uitbreiden. We worden veel teruggevraagd en krijgen ieder jaar er nieuwe klanten bij. Dat maakt ook dat de samenstelling van de groep ieder jaar anders wordt. Chamel zoekt daarbij mensen uit die passen binnen de visie en missie van Sinterklaas verhuur Zwolle

 

 

 

Wie zijn wij:

[foto gewoon + foto in kostuum]

Chamel van Loenen

Assistent van Hoofdpiet
Oprichter Sinterklaas verhuur Zwolle

Oprichter Sinterklaasverhuur Zwolle. Inmiddels vader van twee dochters samen met Kimberly en al fan van Sinterklaas toen hij zelf nog een kind was. Met “gewoon goed” is Chamel niet tevreden. Altijd kijkt Chamel naar verbetering en draagt hij zorg voor wat hij ooit is begonnen. Chamel zorgt ervoor dat de Hoofdpiet alles ziet, hoort en doet wat er nodig is zodat Sinterklaas zich met alle plezier kan richten op de aandacht van de kinderen. Chamel is het eerste aanspreekpunt voor Sinterklaas verhuur Zwolle. Met hem zult u bij boekingen ook contact hebben via e-mail of anderszins. Als ‘personal trainer’ van de Hoofdpiet blijft deze ook topfit: Hoofdpiet kan zelfs op één arm opdrukken.

 

 

Kimberly

 

Assistent van Glitter Piet (Meisjes Piet)
Rechter- en soms ook linkerhand van Chamel

Dag en nacht is Kimberly de steun en toeverlaat van Chamel. Daar komen mooie dingen uit voort, getuige ook hun beide dochters Flora en Kiki. Kimberly leerde Glitter Piet hoe ze prachtige tattoos kan maken bij de kinderen. Of het nou Woezel en Pip zijn of Sinterklaas zelf, kinderen zijn enorm blij met een “echte” tattoo van Zwarte Piet. En voor de ouders een geruststelling: deze tattoos zijn niet voor eeuwig! En voor de kinderen die het jammer vinden als de tattoo eraf gaat: Glitter Piet zet volgend jaar graag weer een nieuwe...

 

Hans ten Boer

Assistent van Hoofdpiet #2
PR en Communicatie

Hoewel Hans sinds 2014 al de Hoofdpiet bij de Sinterklaasintocht van het Zwolse Assendorp mag ondersteunen, is hij pas in 2018 aangesloten bij Sinterklaas verhuur Zwolle. Volgens Hans zou het Sinterklaasfeest wel het hele jaar mogen duren – zijn vrouw is dankbaar als hij het er eens een paar dagen juist niet over heeft. Onder zijn zacht-handige begeleiding raakt de Hoofdpiet in zijn enthousiasme weleens afgeleid, maar de beleving is vol kwaliteit.

 

Arnold

Assistent van Zwarte Piet
Stadsomroeper van Sinterklaas

Wie bij een Sinterklaasintocht met een galmende en langgerekte “Haaallooo!” heeft gehoord, die welluidend al van drie straten ver de komst van de Goedheiligman aankondigt, heeft al begrepen dat Arnold het keeltje van Zwarte Piet goed weet te smeren. Met zijn pretoogjes en ondeugende blik zorgt Arnold ervoor dat de boomlange Piet iedere keer de kindjes dolblij weet te maken.

 

Sinterklaas Wiebren

Sinterklaas Tjeerd